Kesän 2024 opettajina mm.
Mikko Jokinen (yhtyeet, laulu) on opiskellut Pop & Jazz Konservatoriossa ja laulanut/soittanut useissa cover- ja originaalibändeissä (mm. Retronauts, Genital Motors, Rivendell, Ma Baker’s Soul Factory, Hector, Zappajahai). Musiikkiteatteripuolella Mikko on kysytty esiintyjä, mm. Tootsie, Billy Elliott, Rockville, Avenue Q, Evita, Les Misérables, Hair, Miss Saigon, Cherbourgin Sateenvarjot. Mikko on aloittanut leiriuransa oppilaana ja kuuluu nykyisin opettajien vakiokaartiin.
Raila Kulokari (teoria) on freelance-saksofonisti ja -huilisti, säveltäjä sekä sovittaja. Hän työskentelee nykyään eritoten Riku Niemi Orchestran riveissä. Takanaan hänellä on monipuolista työkokemusta mm. teattereissa ja keikkamuusikkona. Raila on valmistunut saksofoninsoiton- ja teorianopettajaksi Helsingin ammattikorkeakoulu Stadiasta ja työskentelee Pop & Jazz Konservatorion Pop & Jazz Konservatorion opettajana ja opinto-ohjaajana sekä luottamustehtävissä musiikkialan järjestöissä.
Eliina Taal (ent.Mäkiranta) (piano, yhtyeet) johtaa omaa yhtyettään Eliina Taal Quartetia (jonka ensimmäinen levy julkaistiin vuonna 2013) ja toimii freelance-muusikkona. Eliina on valmistunut jazz-musiikin maisteriksi (Sibelius-akatemia) sekä Pop/jazz pianopedagogiksi ( Stadia ). Keikkailun ohessa hän työskentelee pianonsoiton ja yhtyeiden opettajana Porvoonseudun musiikkiopiston rytmimusiikkiosastolla.
Olli Ojajärvi (puhaltimet, yhtyeet) on arvostettu ammattisaksofonisti. Hän on opiskellut musiikkia mm. Sibelius-Akatemian jazz-osastolla. UMOn lisäksi Olli tunnetaan myös Ojajärvi-Kannaste Quartetista ja SoSo-yhtyeestä. Opettajana Olli on toiminut mm. Sibelius-Akatemiassa ja Joensuun, Kuopion ja Jyväskylän konservatoriossa. Ollin opissa kaikki puhaltajat saavat osaavaa ohjausta improvisaation saloihin. Leirin vakiokalustoon Olli on kuulunut yli vuosikymmenen ajan.
Mikael Suomela (kitara, yhtyeet) on ammattikitaristi, Pop & Jazz Konservatorion kasvatti. Hän on soittanut kitaraa Nina Tapion & Hanna-Riikka Siitosen, Arja Saijonmaan, Matin ja Tepon, Anneli Sarin, Milana Misicin, Grupo Cafen ja Caipirinhan kanssa sekä monissa muissa kokoonpanoissa. Mikaelilta on ilmestynyt helmikuussa 2015 instrumentaali-EP Some Safe Haven (jota voi kuunnella/ostaa täältä) sekä kesäkuussa 2015 yhdessä Jukka Backlundin kanssa tehty Jasscordeonin EP (Spotify/iTunes) . Mikaelin kitaransoittoa tai tekstejä voi kuulla myös mm. Milana Misicin, Anneli Sarin, John Klugen ja Meu Samba – levyillä. Opettajana Mikael on toiminut Malmin musiikkikoulussa, Pitäjänmäen musiikkiopistossa, musiikkikoulu Groovessa sekä monilla kesäleireillä. Mikael on myös luottamustehtävissä Suomen muusikkoyrittäjät ryn hallituksen puheenjohtajana.
Kristian Wahlström (kitara, yhtyeet, leirin taiteellinen- ja koulutusjohto) on väitellyt filosofian tohtoriksi musiikkitieteessä Helsingin yliopistossa 2022. Kristian tutki väitöskirjatyössään rytmimusiikin instrumenttipedagogiikan kehittämistä, hyvän musiikkisuhteen psykologiaa ja erityisesti groove -ilmiötä eli svengiä. Aiemmin hän on valmistunut Helsingin Ammattikorkeakoulusta (nyk. Metropolia) musiikkipedagogiksi 2002 sekä suorittanut musiikinopetusta syventävän ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon 2008. Kristian on soittanut kitaraa monissa bändeissä (mm. Mighty44, Teleks, The Mama King, Megaphone) sekä keikkaillut runsaasti ja levyttänyt monien artistien kanssa (mm. Darude, Michael Monroe, Perttu Kivilaakso/Apocalyptica, Waldo´s People, Antti Tuisku, Kristiina Brask, Janina Frostell). Kristian soittaa monipuolisesti freelancekeikkoja ja on mukana lukuisissa coveryhtyeissä keskittyen rock- ja heavymusiikkiin. Kristian opettaa kitaransoittoa ja bändisoittoa Pop & Jazz Konservatoriossa, Metropolia Ammattikorkeakoulussa ja Rockway-nettisivustolla, ja hänellä on kokemusta kaiken ikäisistä, tasoisista ja eri tavoin musiikillisesti suuntautuneista oppilaista aina varhaiskasvatuksesta ammattiopiskelijoihin asti. Hän opettaa kitarapedagogiikkaa Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Kristian on osallistunut sähkökitaransoiton opetussuunnitelman uudistamiseen, josta hän on myös kirjoittanut Thesis 2008-palkitun YAMK-lopputyönsä. Kristian on opiskellut jazz-kitaraa legendaarisen Mike Sternin (USA) johdolla vuodesta 2020.
Katja Aakkula (laulu). Katja on ammattilaulaja, laulunopettaja, ääninäyttelijä ja spiikkaaja. Katja opettaa laulua mm. Sibelius-Akatemiassa ja on kuulunut leirin henkilökuntaan jo useita vuosia. Katja keikkailee useassa eri kokoonpanoissa ja on tunnettu myös legendaarisen tyttöbändin Hunajamelonien solistina. Katja on dubannut monia suosittuja sarjoja, esim. Muumilaakson tarinat, MyLittle Pony, Pentuakatemia. Katja muistetaan myös musikaalirooleista kuten Helsingin Kaupunginteatterin Hair Sprayssa tai Badding-musikaalista Valkeakosken kesäteatterissa. Äänikirjojen lukijana Katja on useasti ollut ehdolla lukijoiden suosikiksi.
Aarne Riikonen (rummut, perkussiot, yhtyeet). Aarne on aloittanut oman leiriuransa Popjazzleirillä Kullaalla 12-vuotiaana. Nyt aikuisena ammattimuusikkona hän on palannut juurilleen ja opettaa leirillä rumpujensoittoa ja perkussioita. Aarnen tunnetuin yhtye on ollut Kaihon Karavaani. Aarne on soittanut useilla menestyslevyillä; Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaanin lisäksi Arskan perkussioita kuullaan mm. Olavi Uusivirran, Maria Gasolinan, KuuKuminan ja Boston Promenaden taltioinneilla.
Janne Viitanen (basso, yhtyeet). Jannen tie ammattimuusikoksi alkoi nuorena Steel Pan Lovers -yhtyeen riveistä ja vei siitä edelleen 60-luvun musiikin pariin Tinos-bändin kanssa. Janne on toiminut pitkään monipuolisena multi-instrumentalistina suomen musiikkikentällä eri kokoonpanoissa, hän soittaa myös The Syke-yhtyeessä, joka on julkaissut hänen omia sävellyksiään. Janne on muiden opettajien tapaan ollut itse useampana vuonna leiriläisenä, sen jälkeen roudaamassa ja nykyään opettajana. Janne soittaa mm. bassoa, kitaraa, pianoa, steel paneja ja lukuisia muita instrumentteja.